3/5/07

Aluminosis

L'ultim mail que he recibit de la gent de Pandora me planteja la pregunta de si estaré començant el projecte de la mateixa manera que va acabar el local.
Aquella vegada que es va tancar definitivament mos pensavem que era para "patir" una de les múltiples i creatives reformes a les que ya començavem a estar acostumbrats: "vale, mos quedem un parell de divendres sense tutejar pero segur que valdrà la pena perque la proxima semana estarà redecorat tipo botiga de mobles escandinava"
Pero els rumors de que l'estructura de l'edifici i la integritat física dels tuteros començava a perillar ya estaven massa extesos per a tindre esperances.
Ara, una de les utilitats en que havia abocat més ilusions ya se n'ha anat en orris i que, en definitiva era el fil argumental, ya que la idea era que quan entrem al bloc es vaiguen reproduïnt los tracks de forma aleatoria i que l'ordre del llistat el confeccionessem entre tots a base de votacions...

Pero bueno, no han caigut les vigues encara, així que, encara que no em deixen fer streaming, de moment ho farem servir per montar el llistat dels tracks.

3 comentarios:

Kernel dijo...

Ey, que està molt bé la idea del blog del Tutu.
a vore si escrius mes coses.

Kernel dijo...

quina pena que este bloc no ha seguit mes !

Indecisa Unviersal dijo...

EI!!! Acabem de trobar este blog.... i tenim moltíssimes fotos del TUTU!!!! kina il·lusió m'ha fet trobar aixo (encara ke una mica tard, ho reconec!).
Es una gran idea!!!!!
Si encara estas interessat.....comencem JA!!!!!