29/4/07

La idea no ha sigut meua

Avui escoltant Radio3 he sentit una canço nova d'Astrud que parlava d'una colla d'amics que passen les hores lliures reunint-se per a recordar detalls d'un local on anaven, que ja no existeix i que han substituït per un Starbucks... en fin, suposo que ja l'anirem sentint, segurament al Tutu, si encara existigués, seria un dels temes que "punxarien".

M'he copiat la idea i he pensat que podriem fer algo així, pero que dure algo més que els 4 minuts que pugui durar la cançó, i que el puguem ilustrar en fotos que tinguem per casa, si algun adelantat d'aquella época ya tenia càmara digital, vídeos, o cróniques esportives sobre les partides de futbolín memorables, descripcions literaries d'aquell "rollete" que va surgir mentre sonava "You Oughta Know" d'Alanis o "Are you gonna go my way" de Lenny, ressenyes artístiques sobre les múltiples decoracions que van haber, potser podriem contactar en lo mateix artiste que feia composicions en tubos de PVC o en instruments vells.

L'objectiu seria una mica despertar la memòria d'alguns nostàlgics que trobem a faltar locals tan emblemàtics com aquell... qui sap? potser algun emprenedor s'anima i gràcies a aquesta iniciativa podem acabar disfrutant d'un Tutu 2.0

Algú s'anima a posar info? Busquem col·laboradors que vulguin afegir entrades al bloc. O altres que ens passin info sobre els tracks que més vegades s'han sentit, fent servir la utilitat que mos proporciona Pandora.

La primera búsqueda ja ha produït los seus resultats, per una banda el buscador de moda que sabia que no em fallaria, i per l'altra l'efecte catàrtic de trobar una pintada a la pared exterior que donava al pont i retrobar uns vells amics, els Trastornos.

1 comentario:

jesus dijo...

Felicitats pel bloc!!!!!
(t'he citat a la última entrada del meu)